Butler biedt exquise uitstraling, glamour en welgemanierde présence
36
page-template-default,page,page-id-36,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Butlerservices geven u een gevoel van welbehagen en comfort

Soms is het gewoon een frivoliteit waarom iemand gebruik wil maken van de diensten van een traditionele butler. U wilt uw vriend of vriendin het hof maken. Om zijn of haar hand vragen. Of gewoon een genoeglijk samenzijn cachet geven. Er is tal van redenen waarom u voor de exquise uitstraling, glamour en welgemanierde présence van een traditionele butler wilt kiezen. Het brengt uw bedoelingen op een hoger plan. En het onderstreept het belang dat u hecht aan uw intenties. En aan de door u te organiseren festiviteit. A traditional butler is a guarantee for decorum.

Maar mogelijk stelt u er ook gewoon prijs op om op niveau verzorgd te worden. Bijvoorbeeld tijdens een door u ‘s zomers te organiseren high tea, waarbij u gezellig met oude vriendinnen wilt bijkletsen. Een traditionele butler is in een dergelijke setting onmisbaar. Of u bridget eens in de maand bij u thuis en vindt het plezierig om niet telkens naar de keuken te hoeven om petitfours te halen, koffie te schenken of om hartige hapjes klaar te maken. U wilt graag ongestoord uw spel kunnen spelen. De hulp van een traditionele butler kan dan goed van pas komen.