Chauffeur, reisbegeleiding, het besturen van uw auto of huurauto
38
page-template-default,page,page-id-38,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Uw privéchauffeur en/of begeleider tijdens uw reis of uitstapje

U zoekt een chauffeur. Misschien rijdt u niet graag zelf, of wilt u tijdens uw rit rustig achterin zitten om wat te kunnen werken. Misschien wilt u voor uw bruiloft gereden worden in een prachtige oldtimer. LandLords Residential Services voorziet niet alleen in professionele hulp in en om uw huis, maar u kunt ons ook inschakelen voor het chaufferen van uw auto, huurauto of een van onze oldtimers. Bijvoorbeeld als u trouwt. U wilt dan iets bijzonders. Maar het kan ook zijn dat u gewoon naar Schiphol moet, of naar een meeting. Wij brengen en halen u dan. En bij een langer verblijf (longstay), plaatsen wij desgewenst uw auto gewoon weer op uw eigen terrein, voor de deur. Niemand die uw afwezigheid vermoedt.

Ook kan het zijn dat u elders, op de plaats van bestemming, onze hulp goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om uw verblijf voor te bereiden of uw (vakantie)huis op orde te brengen. In dat geval is een combinatie denkbaar van onze chauffeursdiensten met onze hands-on-dienstverlening. Wij rijden u, maar staan u ook ter plekke bij. En desgewenst doen we dat helemaal alleen, dus zonder uw aanwezigheid of hulp. In dat geval is voor ons een gedegen instructie voldoende om u vervelend en lastig werk uit handen te nemen. Neem contact op met LandLords-Residential-Services en ervaar het gemak en plezier van een goede chauffeur of gezellige reisbegeleider.