Domeinwaarneming of huisoppas biedt u zekerheid tijdens uw afwezigheid
13
page-template-default,page,page-id-13,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Domeinwaarneming of huisoppas biedt u zekerheid bij afwezigheid

Domeinwaarneming of huisoppas! Het is mogelijk dat u voor korte of langere tijd afwezig bent. U gaat er even tussenuit, met vakantie, of u hebt zaken te regelen in het buitenland. LandLords Residentieel Services, de betrouwbare huisoppas, neemt dan voor u de honneurs waar in uw woning. Op basis van een nauwgezette instructie worden de ‘ins and outs’ inzake de zorg voor uw domein met u overlegd en vastgelegd in een door ons te vervaardigen ‘domestic manual’.

Dat is een waardevol document wanneer u op geregelde basis de taken inzake uw domein overlaat aan anderen. Het is de basis van onze residentiële dienstverlening of huisoppas. Handelingen, taken en verantwoordelijkheden worden hierin vastgelegd en tot in detail beschreven. Het is de bijbel van uw woning en het dagelijks handelen in en om uw huis. Voor ons is het de onmisbare leidraad voor ‘the necessary daily guide assistance’. Klik hier voor contact.