Huisdierenverzorging tijdens vakantie of afwezigheid
71
page-template-default,page,page-id-71,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Verzorging van uw dieren zoals ze dat gewend zijn

LandLords Residential Services levert ook zorg voor uw dieren (huisdierenverzorging). U bent voor korte of langere tijd afwezig. En u vindt een dierenpension of manage niet zo’n goed idee voor uw makkers. Dan kunt u ook de (huis)dierenverzorgers van LandLords Residential Services inschakelen. Zij nemen met plezier de zorg voor uw beesten op zich. De levende have hoeft dan zijn vertrouwde omgeving niet uit. Het krijgt de zorg die het gewend is. Op de manier waarop u dat zou doen. Want in het ‘domestic manual’ wordt in het hoofdstuk (huis)dierenverzorging nauwkeurig vastgelegd hoe u wilt dat uw dieren vertroeteld worden. Voor uw rakkers verandert er niets. Behalve dan dat niet ú, maar een ander er voor hen is.

Honden worden uitgelaten. Katten gezelschap gehouden. Paarden gevoederd, indien gewenst geborsteld. Of aan een lange lijn in de kraal in beweging gehouden. U hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. De dierenverzorgers van LandLords Residential Services nemen de honneurs voor u waar. Uiteraard met alle liefde en toewijding! Vanzelfsprekend conform uw richtlijnen. Zoals die in goed overleg met u voor uw dieren worden vastgelegd. Dat gebeurt in het ‘domestic manual’. De instructies worden door de dierenverzorgers van LandLords Residential Services vanzelfsprekend nauwgezet opgevolgd. En er wordt dagelijks bijgehouden welke werkzaamheden er zijn verricht. Elke dag opnieuw. Laat de zorg voor hen over aan de professionals van LandLords-residential-services.