Personal assistant, organisatorische ondersteuning, hulp bij administratie
43
page-template-default,page,page-id-43,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een persoonlijke assistent (PA) voor ondersteuning op maat

De hoedanigheid van een personal assistant kan vele vormen aannemen. Het kan zijn dat u geholpen wilt worden met uw administratie of het schrijven van brieven of mails naar instanties of organisaties. Of u weet niet zo goed om te gaan met de nieuwe media en wilt toch regelmatig eens chatten, mailen of appen met uw (klein)kinderen. Uw personal assistant helpt u daarbij. Ook kan het zijn dat u hem op pad wilt sturen voor een aantal zakelijke aangelegenheden. Want ook dat is mogelijk! U hoeft er niet altijd persoonlijk bij te zijn als uw personal assistant voor u in actie komt.

U bepaalt zelf wat er onder uw auspiciën gebeurt, en wat er op afstand kan worden afgewikkeld. De personal assistants van LandLords Residential Services zorgen ervoor. Zij zijn van vele markten thuis, hebben een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse taal (in woord en geschrift), en ondersteunen u op velerlei administratieve en organisatorische vlakken. Zaken misschien waar u niet zo graag mee bezig bent, of die voor u, door alle veranderingen door de tijd heen, tamelijk ingewikkeld zijn geworden. Wij bieden u daar graag de helpende hand bij. Klik hier.