Conciërgediensten en hulp bij voorraadbeheer - Landlords Residential Services
59
page-template-default,page,page-id-59,page-child,parent-pageid-53,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Conciërgeservice en hulp bij uw voorraadbeheer

Vreselijk, dat sjouwen met tassen, kratten en dozen. Het kan voor u een hele opgave zijn – zelfs als uw boodschappen aan huis worden afgeleverd –, om alle potjes, blikjes, zakjes, flessen, kratten en doosjes in uw keukenkastjes, ijskast, vrieskist, kelder of bijkeuken weg te bergen en op te ruimen. Het rangschikken van producten volgens de FiFo-methode (first in, first out) wordt naarmate u ouder wordt steeds belangrijker. FiFo houdt in dat de producten met de kortste houdbaarheid vooraan worden geplaatst (en producten die tegen de verloopdatum aan zitten, tijdig worden weggegooid). Nu u wat ouder bent, bent u kwetsbaarder voor het eten van voeding die u eigenlijk niet meer zou moeten nuttigen.

U bent vatbaarder voor infecties, bacteriën en problemen met de spijsvertering. Een ordentelijk beheer van uw provisiekast is dus van essentieel belang. Maar vooral ook het gemak om niet te hoeven sjouwen. En niet met het afval bezig te hoeven zijn – zoals het inleveren van lege flessen (glas, maar ook PET), het wegbrengen van kartonnen dozen c.q. oud papier, en het tijdig aan de straat zetten van uw vuilniscontainers –, kan voor u een ware zegen zijn. Wij helpen u er graag bij. De conciërgediensten van LandLords Residential Services kunnen divers zijn en zijn af te stemmen op ieders persoonlijke behoeften en omstandigheden. Zo’n steuntje in de rug is prettig voor lijf en leden.