Schoonmaak huis en haard, verrichten van klusjes - Landlords Residential Services
22
page-template-default,page,page-id-22,page-child,parent-pageid-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Schoonmaak van huis en haard, en het verrichten van klusjes

Tijdens onze dienstverlening houden wij uw woning vanzelfsprekend keurig bij. In geval van een vierentwintiguursservice geschiedt dat om de dag; zuigen, vegen, afstoffen en poetsen. In geval van een overeengekomen partiële dienstverlening zal met u worden overeengekomen hoe vaak u het nodig acht dat dit gebeurt. Dat kan per situatie verschillen. Het is afhankelijk van behoefte en noodzaak. Maar ook kunt u ons inschakelen voor (incidentele) klusjes, mochten wij niet de gehele of gedeeltelijke zorg voor uw residentie op ons hebben genomen.

Die diensten kunnen variëren van het aanleggen van een stopcontact tot het ophangen van schilderijtjes; van het wegbrengen van uw auto voor een servicebeurt, tot het ijsvrij houden van het tegelpad naar de vogelvoederplaats in uw tuin. Deze diensten zijn separaat overeen te komen en staan los van een ‘domestic manual’, mocht dat in uw geval tot stand zijn gebracht. U kunt die diensten op incidentele basis van ons betrekken, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde services met een zekere regelmaat van ons te betrekken (periodiek te plannen).