Facilityservices - Landlords Residential Services
53
page-template-default,page,page-id-53,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Facilityservices voor gemak, gezondheid en voorraadbeheer

LandLords Residential Services neemt u, zo u dat wenst, zelfs uw dagelijkse besognes uit handen. Het kan zijn dat u minder goed ter been bent en het sjouw- en sleepwerk graag aan anderen overlaat. Of u wordt graag begeleid op uw tocht langs winkels en warenhuizen. U laat u graag met raad en daad bijstaan of hebt simpelweg behoefte aan een arm om op te leunen en om uw tassen te dragen. LandLords Residential Services biedt meer dan alleen hulp ‘om en in’ uw huis.

Uw aanwezigheid is daarbij niet altijd noodzakelijk. Als u het een plezierig uitje vindt, dan begeleiden wij u graag op uw tocht. Maar als u het wat koud vindt en liever thuis blijft, dan trekken wij er zelfstandig voor u op uit. Of het nu gaat om het verrichten van de ietwat lastige aankopen, dan wel om het doen van uw dagelijkse boodschappen. LandLords Residential Services neemt u graag de zorg voor uw ‘personal purchasing’ uit handen.