Postverzorging en telefoonbeantwoording - Landlords Residential Services
26
page-template-default,page,page-id-26,page-child,parent-pageid-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Het verzorgen van uw post en het beantwoorden van uw telefoon

Post die tijdens uw afwezigheid aan u wordt toegezonden, wordt ongeopend voor u bewaard, op datum in postmappen apart gehouden en ingeschreven in een postregister. Bij thuiskomst worden u de stukken overhandigd en voor ontvangst dient te worden getekend. Tijdens uw afwezigheid zullen alleen op uw uitdrukkelijke verzoek (per mail, per post, via sms of app), enveloppen door ons worden geopend en u bijvoorbeeld via internet of app fotootjes van de inhoud worden toegezonden.

Hierover dient vooraf overeenstemming te zijn bereikt. Ook het aannemen van telefoontjes en het doorgeven van boodschappen aan aangewezen personen, dient te zijn overeengekomen en vastgelegd in de overeenkomst. Immers, wij staan u slechts bij, en openen alleen op uw verzoek en autorisatie uw post (of verbinden u door), indien wij daarvoor toestemming hebben, urgentie ons daartoe noopt en handelen van cruciaal belang is. Het is aan u om dat te beoordelen.