huisoppas-residentiele presentie c.q. tijdelijke bewoning
16
page-template-default,page,page-id-16,page-child,parent-pageid-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Huisoppas, residentiële presentie c.q. tijdelijke bewoning

Indien wij u vervangen of als uw huisoppas fungeren, bepaalt u hoeveel uur wij aanwezig moeten zijn in uw woning of residentie. Het kan zijn dat u prijs stelt op een vierentwintiguursverblijf, maar mogelijk vindt u het voldoende als ’s ochtends de brievenbus wordt geleegd en de post geordend op datum voor u apart wordt gehouden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van diensten, zoals het legen van uw brievenbus gecombineerd met het aan- en uitschakelen van de verlichting in uw huis.

Echter, een vierentwintiguursverblijf in uw woning biedt u beslist de meeste zekerheid en dus het prettigste gevoel tijdens uw afwezigheid. Welke vorm onze zorg precies krijgt, is onderling af te stemmen en zal zorgvuldig beschreven worden in de serviceovereenkomst die onlosmakelijk verbonden zal zijn met het te ontwikkelen ‘domestic manual’ van uw residentie. Daarin worden alle ins en outs van uw domein beschreven: hoe apparatuur werkt en waar de aandacht zoal naar uit moet gaan.