Onderhoud van tuin, zwembad en bijgebouwen tijdens uw afwezigheid
24
page-template-default,page,page-id-24,page-child,parent-pageid-13,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Het onderhoud van uw tuin, zwembad en eventuele bijgebouwen

Onderhoud tijdens uw afwezigheid. Als u wat langer weg bent, bijvoorbeeld tijdens een vakantie of zakenreis, is het wel zo fijn wanneer u bij terugkomst uw tuin nog een beetje herkent en uw planten niet allemaal verlept of verwelkt aantreft. De dienstverlening van LandLords Residential Services beperkt zich niet tot uw gebouw(en) en inboedel, maar strekt zich ook uit tot uw tuin, zwembad of landerijen. Wij maaien uw gras, sprokkelen takken en vegen bladeren. Wij schrobben de tegels van uw terras en houden uw zwembad bij.

We zuigen ’s zomers de bodem van uw bad en houden het chloorgehalte van het water op peil. Indien u daarnaast ook nog over bijgebouwen beschikt, bijvoorbeeld stallen of andere dierenonderkomens, dan mesten we die uit en voorzien die van een nieuwe strolaag. Voor de hoeveelheid balen en de dikte van het stro of hooi, laten wij ons geheel leiden door uw advies. Wij volgen uw instructies nauwgezet op, een en ander conform de instructies zoals die worden vastgelegd in het ‘domestic manual’.