Permanente boekingsservice - Landlords Residential Services
327
page-template-default,page,page-id-327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Permanente boekingsservice voor B&B-houders

Het bijhouden van uw boekingen kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen. Alleen voor het beantwoorden van de telefoon al moet u feitelijk permanent bereikbaar zijn. En dan moet u, waar u zich ook bevindt, altijd een overzicht hebben van al uw boekingen in uw agenda. Graag nemen wij dat voor u waar.

Wij staan uw gasten uiterst vriendelijk te woord, of dat nu in het Nederlands, Engels, Duits of Spaans is. Wij leggen de afspraken zorgvuldig voor u vast, zoals datum(s), aantal personen, check-in-gegevens, et cetera. Wij sturen u direct een update van uw agenda, opdat er niets kan mislopen, en sturen aan de gast een bevestiging met een cc aan u.

Desgewenst zorgen wij ervoor dat u, door middel van een Excel-sheet, een overzicht krijgt van uw boekingen. Daarin staan niet alleen de contactgegevens van uw gasten, maar ook wat u aan toeristenbelasting moet afdragen en welke commissiekosten u moet betalen aan eventuele boekingssites.

Zelfs wanneer het voor u onhandig uitkomt om op zeker moment uw gasten te ontvangen – bijvoorbeeld omdat u verplichtingen elders hebt –, kunnen wij de honneurs voor u waarnemen. Wij laten uw gasten binnen, geven een toelichting op de kamer, overhandigen uit uw naam de sleutel en wijzen op de ins en outs die u hen wilt meegeven.